Fossan Design

Om

Varmt välkomna hit!

Fossan-tyger karaktäriseras av lekfullhet, glada färger och mönster som berättar historier. Det finns tyger som passar både till barn- och vuxenkläder.

Vi strävar efter att hålla både den högsta kvaliteten och den högsta miljöstandarden. De flesta tygerna har GOTS-certifierad bomull och är framtagna i en GOTS-certifierad tryckprocess. Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. Här har ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan från odling, plockning, beredning och tillverkning. Läs gärna mer om GOTS här.

Nya kollektioner släpps varje vår och höst. Följ gärna Fossan Design på Instagram och på Facebook – och kom gärna med idéer och förslag på framtida mönster! 


Återförsäljare/företagare
Vill du köpa in en större mängd tyg (10m +) och är företagare? Maila på chris@fossan.se för att få företagspriser. 
Fossan Design har ett antal återförsäljare av tygerna. 

Är du intresserad av att få ett tyg upptryckt av ett Fossan-mönster som inte finns representerat här ännu? Eller har du önskemål om framtagning av en speciell design? Hör av dig, det kan gå att ordna. 

Övrigt
Vid tygköp över 200 kr skickas ett vykort med på köpet! 

Samtliga tyger i shoppen är designade av Fossan förutom ett antal enfärgade/randiga från Elvelyckan. Vi säljer symönster från Threads by Caroline. 

Jag syr också upp barnkläder på beställning i begränsad mängd. 

Tryck och ångerrätt
Samtliga mönstrade tyger i shoppen idag är tryckta med digital tryckteknik vilket gör att designen är tryckt på ett vitt grundtyg. 
Notera att trycket kan skifta något mellan olika tryckomgångar – ska du komplettera äldre tyger med nya, hör gärna av dig innan och stäm av detta!

Tänk på att ångerrätten inte gäller om du har klippt i eller tvättat tyget, så kontrollera alltid att det är okej innan användning. Du som köpare står för fraktkostnaden vid ångrat köp. Vid reklamation av tyg, kontakta chris@fossan.se.

---
English
Are you interested in buying fabrics and/or baby clothes from Fossan Design and live in an EU country? You are welcome to order in my webshop!
If you live in another country, you can order by mail chris@fossan.se.

I offer wholesale – please contact me at chris@fossan.se
---

Företaget är godkänd för F-skatt.
Org nr: 860729-1963

Instagram: @fossan_design
Det är alltid kul att se bilder på syprojekt med Fossan-tyger och barn i Fossan-kläder! Så tagga gärna dina bilder med #fossandesign

www.fossan.se
Kontakt: chris@fossan.se